Koko pienen ikäni olen elänyt siinä uskossa, että Kouhi on melkoisen harvinainen nimi. Toki jo pienenä kuulin, että Suomessakin Kouhin sukuja on kaksi erillistä sekä varmaan jotain haarojakin, mutta Pohjanmaalla meitä ei montaa ollut.

Huvikseni lähdin etsiskelemään netistä Kouhi-aiheista kamaa. Nämä linkkisivut syntyivät noiden hakujen tuloksina. Suurin osa hakukoneiden löytämästä materiaalista on erilaisia listoja, esim moninaisten urheiluseurojen ja -tapahtumien tuloslistoja. Lisäksi varsinkin suomalaiset hakukoneet löytävät kymmeniä Vaasan kaupungin eri elimien pöytäkirjoja ja esityslistoja. Tuollaisia en jaksa linkittää, jos jotain kiinnostaa etsiköön itse.

Sukua-napin taakse olen kerännyt osoitteita, joista löytyy maininta jostain sukulaisestani (tai oletetusta sukulaisesta).

Ei sukua-nappi taas kätkee taakseen kiloittain sekalaisia linkkejä sivuille, joilla mainitaan nimi (tai sana) Kouhi. En ollut koskaan tiennyt, että sana esiintyy niinkin laajasti maailmalla...

Huomioitavaa on, että usealla sivulla sana Kouhi mainitaan vaan kerran tekstin joukossa. Suosittelen selaimen edit - find -toiminteen käyttöä sanan löytämiseksi tekstimassasta...

Jos haluat tietää tarkemmin, mihin sivukokonaisuuteen jokin aukeava linkki liittyy, kannattaa lyhentää osoitetta Location- tai Address-kentässä edelliseen kauttaviivaan asti jne..

Jos sinä löydät netistä mielenkiintoisen Kouhi-linkin, jota ei vielä ole täällä listattu, ilmoita siitä toki niin lisään listaan.

Tässä vielä pari yleishyödyllistä:
Nimen Kouhi taivutus: http://www.hut.fi/u/jkorpela/kielikello/sukunim.html
Kouhi japaniksi: http://www.webworld.simplenet.com/trans2.html
Toinen: http://linear.mv.com/cgi-bin/j-e/nocolor/ dosearch?H=PS&L=J&T=kouhi&I=on&IK=on
Kolmas: http://www.lfw.org/shodouka/http://linear.mv.com/cgi-bin/j-e/ euc/tty/dosearch?sDict=on&H=PW&L=J&T=kouhi

Huom! Linkkien toimivuudesta ei ole mitään takeita...

<Timo Kouhi>

ei sukua sukua