Email      
Homepages      
About      
Front page      
Links      
Roots      
Copyrights      
Guestbook      
Message board      

In English Copyrights ©

Domainit www.kouhi.net, kouhi.net, www.kouhi.org sekä kouhi.org on rekisteröity Timo Kouhille. Timo Kouhi siis omistaa kaikki oikeudet kyseisiin domaineihin. Domain-nimiä saa käyttää ainoastaan omistajan luvalla. Domainien omistaja ei ole vastuussa domainien alaisten sivujen sisällöstä lukuunottamatta juuritason dokumentteja sekä timo- ja pics-kansioiden sisältöä. Muut kansiot sisältävät ainoastaan edelleenohjauksia sivuille, joiden sisältöön domainin omistaja ei voi vaikuttaa.

Kaikki edellämainittujen domainien juuritasolla sekä timo- ja pics-kansioissa sijaitsevat dokumentit ja kuvat on tekijänoikeuslailla suojattu. Mitään materiaalia ei saa käyttää ilman oikeuden haltijan (=domainin omistajan) lupaa, ellei toisin mainita tai jopa kehoiteta. Domainien alaisille sivuille saa linkittää vapaasti, mutta linkitettäessä erilliseen aladokumenttiin tai kuvaan on lähde mainittava.

Kouhi.net-sähköpostipalvelun tarjoaa Doteasy.com, joka omistaa oikeudet palveluun. Kouhi.net-nimi on silti sähköpostinkin yhteydessä Timo Kouhin omistuksessa. Timo Kouhi toimii kouhi.net-sähköpostipalvelun administraattorina ja jakaa käyttöoikeuksia kuten sopimus Doteasyn kanssa mahdollistaa. Administraattori ei vastaa sopimuskumppanistaan johtuvista katkoksista tai ongelmista.

Etusivun yläpalkin (logo) oikeassa alakulmassa sijaitsee laskuri. Laskuri on käynnistetty 22. marraskuuta 2000, ja se laskee jokaisen kävijän. Laskurin tarjoaa www.sitemeter.com ja sitä käytetään näillä sivuilla kuten Sitemeterin kanssa on sovittu.